Kladdkaka för mikro och silikonform

4 ägg
4,5 socker
200 g margarin
4 dl vetemjöl
2 msk vaniljsocker
3 msk kakao

konserverad frukt (ananas, mandariner, persikor)
lättvispad grädde eller kanske vaniljglass

Rör socker och ägg (Vispar EJ). Smält margarinet, rör ner det i socker och äggröran. Blanda vetemjöl, vaniljsocker och kakao och rör ner det i äggsmeten. Vispa EJ.

Använd det överblivna av margarinet i byttan du smält det i, till att smörja silikonformen för glansigare kaka.

Sätt in allt i mikron på full effekt i 8-9 min. Låt stå i 5 minuter efter avslutad gräddning. Vänd upp på fat och låt vila under lock. Den torkar om man inte har lock över.

Servera med konserverad frukt, ananas, mandariner, persikor eller dylikt och lättvispad grädde. Jag tycker ananas är godast.

OM det blir kvar något av kakan till dagen efter, skär upp en bit på ett fat, sätt in i mikron i ett par sekunder och den är som nybakt.

TupperWares silikonform är kanon till det här.